Stackars Brutus!!!!

Brutus har visserligen 4 raser i sig men ändå så kostade han mindre än vad jag o Spex gjorde. Därför måste ju han se till att han trots det är värd mycket mer, och det är han nu. Han fixar det genom att göra många och dyra veterinärbesök. Han är inte som andra hundar, att man går dit en gång och sen är det bra.

   Så här glad är Emma när Brutus har blivit värd lite mer.

De här gången kunde Brutus inte kissa. Därför åkte han och Emma till sjukhuset. Där fick han stanna från fredag tills på måndag då man opererade honom. Sen fick han komma hem på tisdan, men det var inte min vanliga Brutus som kom.

   Brutus var inte lika glad som sin matte.

Jag morrade långt ner ifrån magen åt den där konstiga hunden med tratt på huvudet.

   Brutus med tratten

Nåja de åkte hem till Uppsala men Brutus var inte bra så samma kväll åkte de tillbaka till sjukhuset. Men han fick komma "hem" eller rättare sagt kom han till oss och sov över. Han var jättesjuk på morgonen, hade väldigt, väldigt ont så han fick åka in igen. Nu fick han stanna för hans sår hade gått upp och han behövde opereras igen. Så småningom opererades han (fick vänta några dar på att svullnade skulle gå ner). Den här gången stannade han kvar ytterligare och kom hem sen. Nu var han trots tratt och alla sår jättepigg.
Efter en vecka kom både Spex o Brutus hit och visserligen var jag lite rädd för honom men det gick över så småningom. Han var jättepigg och for omkring o skällde som vanligt.
Han hade fortfarande tratten och han tyckte att den var ganska bra ibland. Det var omöjligt att smaka lite mat av honom.
    Brutus äter

Spex o Brutus var här över helgen och det var ganska roligt. Spex o jag kunde leka i alla fall fast han tar alla leksaker och gömmer dom så ingen får leka med dem.

   Spex har en väldigt konstig sovställning

   Matte säger att Spex liknar Ådi

Deras matte gick ut och åt på kvällen, då satt Spex i 3 timmar och grät, gnällde o ylade vid dörren. Sen somnade han av utmattning.
Deras matte har gått ut genom den dörren

Det håller på att bli vår här, rätt som det var sken solen in i vårt nyrenoverade rum så jag var tvungen att lägga mig där ett litet tag.
   Jag solar

Kan väl berätta att jag med har varit hos veterinären, fast det var inte lika märkvärdigt som Brutus besök där. Kostade inte lika mycket, gick mycket fortare och matte kom hem med ett recept på antibiotika. Men jag har mått fruktansvärt dåligt av antibiotikan. Skall tillbaka på fredag och då ska matte ha lyckats ta ett urinprov på mig!!! Vi får väl se!!!!!!!!

RSS 2.0