Jag lever!!!

Nu har jag tjatat på min matte hur länge som helst att vi ska skriva på min blogg. Själv får jag inte röra datorn säger matte, men nåt slöare än matte det får man leta efter. Vill bara tala om att jag har hälsan och mår bra.

Här har det hänt en hel del. Mina "bonusbrorsor" Spex o Brutus har flyttat ända långt bort till Norge. Längtar faktiskt efter dom väldigt mycket. Hoppas de kommer hem i sommar och hälsar på mig.


Så här ser Spex ut i sina "norska" kläder

Innan de flyttade åkte vi alla;  Spex, jag, matte o Emma (Brutus fick stanna hemma hos "morfar"), iväg för att träffa andra kromisar. Det var roligt och det var väldigt söta o fina hundar (tycker nog att rasen är väldigt fin).

Vi promenerade i skogen, satt och fikade och sen fick vi gå varsitt spår. Jättekul.



Jag har tävlat lite grann också. Först var vi i ett ridhus och där gjorde matte bort sig, snurrade åt fel håll och sa inte åt mig att sitta när det stod så på skylten (genast -20 p). Sen var vi i Uppsala där det ösregnade hela dan, även där gjorde matte bort sig (på två ställen gjorde hon övningen fel), även där -20 p + lite till för att jag nosat o så där.

Nästa gång var vi i Huddinge och äntligen börjar matte förstå hur man ska göra. Då fick vi 90 poäng!!

Idag har vi varit på vår hundklubb och tävlat, nu var jag jätteduktig förutom att jag inte låg ner med hela magen på marken en gång (-10p) tycker att domaren är lite väl petig. Annars skötte jag mig perfekt och slutade på 88 p den här gången. Det var också klubbmästerskap (visserligen bara 4 startande) men jag kom 2:a och fick plakett, stort ben och en pokal så nu måste matte ordna nåt ställe där jag kan ha alla mina priser.




P.S. Jag längtar väldigt mycket efter min bästa springkompis Spex.

         


RSS 2.0