AVESTA

Visst är det konstigt..............Matte säger att jag är den finast i hela världen och ändå så tänker hon åka runt med mig för att andra också ska tycka att jag är finast. Har väl ingen betydelse, jag vet ju att hon älskar mig i alla fall så visst är det konstigt!!!
Det senaste är att vi ska åka till Avesta!!!! Det roliga med det är förstås att jag får träffa några av mina syskon och kanske mamma o pappa??

Så nu på söndag åker vi till Österbybruk och den 13/6 kommer vi till Avesta (Brutus och jag).

Vet du vad Kex.... det där med att rulla sig hjälper inte. Min Brutus skulle till veterinären och han rullade sig i nåt som han tyckte luktade väldigt gott (matte Emma tyckte inte det) , men inte hjälpte det, han fick istället bada i en kall sjö innan han gick in till veterinären. Stackars min Brutus, han försökte verkligen men, men.....


Hågelby



Ja, så var det dags igen....utställning.......Den här gången var vi på hemmaplan, Hågelby som ligger 10 min. bilväg hemifrån och det var ju ganska skönt.
Som vanligt massor med hundar från jättestora Varghundar till minsta Chihuahua. Den här gången hade vi bestämt oss matte och jag att det inte var nåt märkvärdigt och den där domaren kunde väl få känna på mig.
Som vanligt var jag ensam i min ras men det fanns två kromisar till som hejade på mig nämligen Brasse och Hedda. Dom tittade bara, slapp visa upp sig.




Väntan blev lång.


Så var det då min tur, fram till domaren och upp på bordet. Matte hon matade med godis så jag tänkte inte på att domaren klämde och kände överallt.

Sen sprang vi runt ett varv och både matte och jag skötte oss ypperligt. Det tyckte domaren också så jag fick ett HP (lila rosett) och ett BIR (rosa rosett).


Min Brutus var med också men han behövde inte visa upp sig, han var snygg ändå sa han.


Det är jättejobbigt att vara på utställning så när vi kom hem Brutus och jag var vi jättetrötta och somnade genast.


Valborg



Har ju varit helg nu och det har hänt lite extra. Häromkvällen gick Brutus o jag + våra mattar iväg och tittade på när dom satte eld på en stor hög med pinnar. Emma sa att jag skulle skälla och yla........det gjorde jag inte alls, det där var väl inte så märkvärdigt så jag uppförde mig som oftast, helt perfekt.

Brutus har ju varit här och vi har gjort en hel del.


Nästa dag åkte vi till skogen och gissa vad............vi (Brutus o jag) hittade en äng med godisbitar i !!! Vi letade länge och fann en hel del.


Sen fanns det jättelånga pinnar som vi kunde dela på Brutus o jag.


Nästa dag var jag ute och spårade. Är ganska duktig på det, tror att jag ska bli en spårhund när jag blir stor.
Hittade faktiskt ett ben i slutet av spåret..

                             

Min Brutus har ju varit här några dagar och det är jätteroligt men fortfarande ganska jobbigt. Han försöker leka med mina saker och jag har fullt sjå att hålla reda på allt. Det här med bollar t.ex. Det är inte så lätt att vakta två stycken, men jag brukar lyckas ganska bra.



Eftersom jag snart ska bli "faster" måste jag öva mig på att umgås med små barn. Vi övar för fullt på grannens barnbarn. Hon var ganska rolig och inte fullt så otäck som jag har tyckt från början.


RSS 2.0