SJUK IGEN!!

Lite känslig måste jag väl vara för nu har jag varit sjuk igen!!!
Den här gången fick jag och matte åka till sjukhuset. Det var ju en upplevelse också. Fanns trevliga hundar i väntrummet men vi fick ett eget rum (eftersom jag haft kräkningar och diarré).
Där satt vi för oss själva och väntade och väntade. Jag la mig i mattes knä och somnade djupt, vaknar av att nån kommer in i rummet till oss. Gissa om jag skällde och morrade, det var en tjej som försökte vara trevlig mot mig men sen stack hon in en termometer i baken också. Nåja jag accepterade henne till slut och hon fick faktiskt några pussar.
Sen var vi själva ett tag och så återigen kommer det in nån till vårt rum. Den här gången var det Patrik (veterinär), skällde på honom också men inte så mycket, och vi blev nog lite kompisar till slut fastän han klämde mig på magen. Det var obehagligt men det gjorde inte ont. Han tittade i munnen också och allt såg fint ut. Matte sa att det var en bra övning inför kommande utställning.....och matte sa att jag skötte mig jättebra, var en riktigt duktig tjej.
Förmodligen hade jag fått i mig nåt olämligt igen, men den här gången gick vi hem med en hög med mediciner. Nu har jag fler mediciner än Brutus !!!!!!(Dietmat, Pepsin, penicillin samt nån äcklig pasta för att tillsätta bakterier).

Även om jag oftast har svårt att dela med mig och vill ha allt... kan jag den här gången dela med mig till Brutus. Han får ju också medicin och jag lovar att hans mediciner är mycket godare än mina och jag kan tala om att jag tar inget frivilligt, matte får tvinga mig att ta medicinen.
Matte säger att hon känner sig som sjukvårdsbiträde med medicinutdelning morgon och kväll. Fast för min del kan jag vara utan eftersom jag känner mig helt frisk nu.


Jobbigt!!

Det är inte bara Brutus som har det jobbigt....
Det är inte lätt att vara Vilda när man inte vill dela med sig av nåt, för det vill inte jag. Kanske ibland när jag har lust men oftast vill jag ha allt.
Även om vi får varsitt ben är det benet Brutus äter på alltid godast.
Vad som är jobbigt är att vi har två bollar och man kan bara ha en boll i munnen åt gången. Gissa om jag får gno och vakta mina bollar.



När jag vill ha det godaste benet som Brutus just tagit kan det bli dragkamp. Brutus släpper inte så han brukar få åka med genom halva huset. Ibland släpper han inte i alla fall...

                                          
               Jag vill ha                                                Här åker vi


                                          
                  Kamp om benet                                      Brutus vann

Kompisar

Visserligen tycker min Brutus att jag är lite jobbig, men innerst inne älskar han mig också. Jag älskar verkligen honom och nu ska han vara här i två veckor. Jag har visserligen lite jobbigt att vakta alla mina saker för allt som Brutus tar hade jag precis tänkt att ta. Även om det finns tre likadana ben måste jag hela tiden ta det Brutus har. Förstår ni att det är jobbigt så han får faktiskt stå ut med mina upptåg också.


När Brutus har somnat passar jag på att lägga mig bredvid honom för annars går  han ifrån när jag kommer.


Roligt att gå på promenad med Brutus. Han är lite mer frusen än vad jag är nu när det har varit så kallt så han måste ha överrock på sig.




Jag hade besök av Sinus som är en Shiba och fruktansvärt rolig att leka med.


Gott Nytt År

Ja så har det blivit ett nytt år. Matte var ganska nervös för hur jag skulle tycka om alla smällare och raketer. Nyårtsaftonen tillbringade vi bakom nerdragna persienner och sen hade matte laddat med ben och godsaker. Smällde det?? Nåja det var väl inget märkvärdigt, värre var översnöade bilar som man ställt utanför på gatan. De brukar inte stå där så jag sa ifrån, studsade och skällde. Det var ju trevligt med lite extra ben men mitt i natten var jag ganska trött så benet smakade bättre på nyårsdagen. Den dag blev jag 6 månader, stora damen säger matte. Som födelsedagsmat fick jag smaka på gåsleverpastej, mums det var gott tyckte husse och jag (jag fick mattes).



I julklapp fick jag en röd leksak som man måste jobba med för att få ut godisar. Jag lärde mig ganska fort hur jag skulle göra men det låg inte bara godis däri utan även mat, nåja maten plockade jag ut och fortsatte att leta efter fler godisar.

Är ute på promenad i skogen och där blir det mer snö för var gång och vattnet i sjön har försvunnit, det går att springa där också men då får matte lite panik och ropar tillbaka mig, förstår inte varför jag inte får springa där.

                                           

Nu väntar jag bara på att min Brutus ska komma. Han kommer på tisdag och skall bo hos mig i två veckor. Vi ska ha jättekul, åtminstone jag, Brutus tycker kanske inte lika.


RSS 2.0