Vilda 3 år

Ja, då har man blivit stora damen, hela 3 år. Dagen innan jag fyllde begav vi oss till SEA och där fick jag själv välja ut en leksak. Nåja, jag kanske inte vill chansa utan jag valde ytterligare en "Flappy" (har 4 stycken nu).




 Sen fick jag prova ut en sele




och till sist gick vi till godishyllan och där hittade vi en klubba och ett ben. Nåja jag tycker nog att det är roligast att rulla mig på benet o klubban




Men godast av allt var nog glassen





Sen sa matte att den bästa presenten var ett spårläger som vi skulle gå på, och det var det nog, jobbigt, jag var väldigt trött på kvällarna men jätteroligt. Spåra är väl ingen konst, bara att sätta ner nosen i backen och se till att matte höll i sig ordentligt i snöret efter, sen drog vi. Vet inte vilka som hade lagt spåren men jag tänkte klaga lite grann. Jag är faktiskt en liten försiktig dam och när spåret går rakt igenom granar vars grenar hänger ända ner till marken kan man börja undra. Jag försökte att gå på båda sidor, jag tittade på matte så hon skulle hjälpa mig men icke, jag fick nog klura ut själv hur jag skulle göra och det var bara att ge sig rakt in i grenverket så var det avklarat.




Nån agilityträning blev det inte den här veckan, varken matte eller jag orkade.
Nu väntar jag bara på att dagarna skall gå för i slutet av månaden får jag träffa mina "brorsor" Spex o Brutus!!!!!! Sen ska vi åka iväg och träffa en hel hög med andra kromisar har matte sagt, fast jag tror att jag håller mig till Spexet i alla fall.


RSS 2.0